Jasper Jobse

Ik ben van beroep coach en psychosociaal therapeut. Ik werk in een eigen praktijk in Arnhem en ik leid workshops familieopstellingen en opleidingen familieopstellingen.

Schrijven

Jasper Jobse

In 2008 ben ik begonnen met het schrijven van artikelen over persoonlijke groei en ontwikkeling. Dat deed ik voor een grote website met veel bezoekers (www.lifehacking.nl). De artikelen werden veel gelezen en er kwamen veel reacties en complimenten. Dat gaf zin om meer te gaan schrijven.

Toen ik een stuk of 15 artikelen had geschreven vond ik het tijd voor een eigen plek, een eigen thuis voor de artikelen.

Omdat ik niet iedere maand zelf een artikel schrijf en er heel veel moois op het web verschijnt, ben ik schrijvers gaan vragen of ik artikelen van ze mocht plaatsen. Nu vragen schrijvers steeds vaker zelf of ze mee kunnen schrijven, en staan er meer dan 150 artikelen op het magazine.

Met dit magazine heb ik als doel mensen op een leuke, mooie en soms ook ontroerende manier te laten proeven aan persoonlijke groei. Naast artikelen tref je hier dus ook wel eens een gedicht of een korte film.

De site krijgt gemiddeld zo’n 1500 bezoekers per maand, hij heeft 475 e-mail abonnees en er zijn ruim 30 auteurs die een bijdrage leveren.

Over Jasper en zijn praktijk

Ik ben al mijn hele leven bovenmatig geboeid door (het bereiken van) psychische gezondheid. Daarom is het begeleiden van mensen mijn vak en mijn passie.

Ik coach en begeleid particulieren, medewerkers van bedrijven en ondernemers bij persoonlijke en werkgerelateerde vraagstukken. En ik leid workshops en een opleiding op het gebied van familieopstellingen. Dat is wat ik doe, in mijn praktijk Jerphaas in het centrum van Arnhem. Sinds 1 december 2010 ben ik erkend door het Ned. Verbond van Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen.

Wil je meer over me weten of over mijn werk kijk dan op de website van mijn praktijk Jerphaas.